INTREBARI

Intrebari

Daca ma decid sa vin la interviu, in ce va consta acesta?

Interviul este bazat pe o discutie deschisa cu noi. Ne vom focusa pe comnicare, pe ceea ce iti doresti de la studio si domeniu, iti vom raspunde la toate intrebarile, nelamuririle si curiozitatile. Vom face un tur al studioului, vei vedea camerele si vei cunoaste fetele.

La ce incasari sa ma astept in prima luna?

Plecand de la un salariu de baza de peste 4000 RON, incasarile din prima luna variaza in functie de model dar pot fi chiar triple!

Care va fi programul de lucru?

Programul de lucru este flexibil si iti oferim posibiliatea sa lucrezi oricand, indiferent daca este dimineata, dupa-masa sau seara.

Sunt studenta, pot sa lucrez alaturi de voi? Imi vor fi influentate performantele universitare?

Venim in ajutorul tau cu un program flexibil, pe care care il poti plia pe orarul tau. Poti oricand opta pentru un target de ore mai mic. In sesiune poti alege sa iti iei liber 2 saptamani.

Ce fac daca nu am tinutele potrivite pentru acest job?

Iti punem la dispozite garderoba completa a studioului, te vom consilia si vom gasi impreuna tinutele care sa te avantajeze si in care sa te simti sexy si in largul tau.

Nu vreau sa se afle ca lucrez in acest domeniu. Ce pot face?

Iti oferim confidentialitate din mai multe puncte de vedere. La cerere, vizitatorii din Romania pot fi blocati astfel incat nimeni din tara sa nu te poata vedea. De asemenea ai optiunea de a bloca si alte tari daca ai rude sau prieteni in strainatate. Locatia este securizata cu supraveghere video si nu denota sub nicio forma obiectul nostru de activitate. Contractul de munca nu mentioneaza videochat, deci nu va afecta in niciun fel bursa de la facultate sau CV-ul tau pe viitor.

Cum voi fi platita?

In mod normal plata se face de 2 ori pe luna, dar se poate face chiar si zilnic sau saptamanal. Procentul este de 50% cu posibilitatea de bonusuri in functie de orele lucrate. Vei participa la concursuri si tombole lunare cu premii in valoare de 500-1000$.

Trebuie sa am anumite trasaturi fizice pentru a fi model?

Punem pret pe personalitatea si inteligenta ta mai mult decat pe aspectul fizic! Deci nu iti face griji din acest punct de vedere. Cu toate acestea, daca iti doresti sa faci schimbari, ai la dispozitie atat cursurile de make-up si hair-styling cat si posibilitatea de operatii estetice pentru ca tu sa te simti bine in pielea ta.

Nu stiu foarte bine sa vorbesc limba engleza, cum ma va afecta asta?

In acest domeniu cunoasterea limbilor straine la un nivel cat mai avansat este un avantaj. Iti punem la dispozitie cursuri de limba engleza si suntem dispusi sa colaboram cu tine chiar daca esti la nivel incepator.

Studio Prive